Skip to main content

Prodaja  stanova u izgradnji u Subotici. Kupujte direktno od investitora.

O nama

City Invest Gradnja je firma koja se bavi izgradnjom i prodajom stambenih objekata.

Naš zadatak je da stvorimo kupcima udoban i konforan dom, koristeći najkvalitetnije materijale i opremu. Ono što je naš cilj je kvalitet a pre svega tačnost izgradnje objekta.

Svi naši objekti se nalaze na atraktivnim lokacijama i svako može da pronađe svoj kutak odnosno oazu u kojoj će sebi stvoriti dom iz snova.

Svi projekti su zamišljeni tako da budućim stanarima omogući da imaju sve što je potrebno za svakodnevni život.

Materijali i oprema koja se ugrađuje u stanove kao i sam dizajn stan je pažljivo biran kako bi se stekao utisak elegancije i sofisticiranosti.

City Invest Gradnja je građaviska firma koja je na tržištu pet godina a koja se krupnim koracima razvija i koja pretenduje da uskoru bude jedna od vodećih firmi na našem tržištu.

Naše prednosti su sigurna kupovina direktno od investitora. Svaki naš objekat pored kupovine stambenih objekata nudi mogućnos kupovine parking ili garažnog mesta. Kupovina je moguća i na kredit.

Zbog direktne kupovine od Investitora postoji mogućnos povrata PDV-a (Pogledajte stranicu “Download”).

Sve naše objekte projektuje biro za projektovanje KUBARCH DOO, koji je sa svojim idejama u korak sa svim svetskim trendovima iz oblasti arhitektonskog dizajna.

Mi vas očekujemo a na vama je da se opredelite da li ćete nas da izaberete kao vašeg budućeg investitora. Za sva vaša pitanja i informacije naš tim vam stoji na raspolaganju.